Overslaan naar content

Oude onderdelen, nieuwe start - sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een groenere toekomst

Werken bij Van der Ven Auto's

Stel je voor: elke dag stap je de dynamische autowereld binnen, waar geen dag hetzelfde is. Bij Van der Ven Auto’s, één van de grootste geïntegreerde autodemontage- en recyclingbedrijven, bieden we meer dan alleen werk. We creëren een omgeving waar collega’s als vrienden aanvoelen. De gedeelde passie voor auto's zorgt ervoor dat je elke dag enthousiast bent om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.

Maar het gaat verder dan dat. We organiseren regelmatig activiteiten zoals sinterklaasvieringen, kerstborrels, BBQ's en meer. Jubilea worden gevierd en brandjes worden geblust - we lossen problemen op en zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt. Bovendien krijg je hier de vrijheid om je functie op jouw manier uit te voeren.

Benieuwd naar jouw plaats in onze dynamische autowereld? Bekijk snel onze vacatures!

Wat kun je verwachten?

Gedeelde passie voor auto's

Bij ons zijn collega's meer dan alleen medewerkers, ze voelen als vrienden. We delen allemaal een passie voor auto's, wat een hechte band creëert die verder gaat dan het werk. Het is alsof we allemaal in één grote familie zitten, waar we samenwerken om de doelen te bereiken.

Bijdragen aan een groenere toekomst

Elke dag dragen we bij aan een groenere toekomst door het hergebruiken en recyclen van auto-onderdelen. Door deel uit te maken van ons team, draag je ook bij aan een positieve impact op het milieu en de samenleving als geheel.

Dynamische werkomgeving

Bij Van der Ven Auto's stap je in een dynamische omgeving waar elke dag anders is dan de vorige. Of het nu gaat om het werken met de nieuwste demontage-technologieën of het aanpakken van onverwachte obstakels; binnen onze branche zul je merken dat geen dag hetzelfde is.

Vrijheid en gezelligheid

We waarderen onze medewerkers door ze veel vrijheid te geven: je krijgt de ruimte om jouw werk op je eigen manier uit te voeren. Bovendien organiseren we regelmatig activiteiten, zoals sinterklaasvieringen, kerstborrels, BBQ's en meer. Jubilea worden gevierd en problemen worden opgelost, zodat je je gewaardeerd voelt en met plezier naar je werk komt.

  • "In mijn functie is elke dag anders. Dat maakt werken bij Van der Ven Auto's uitdagend."

    Cees Coertjens

    Chauffeur

  • "Bij Van der Ven Auto's voel ik me als een vis in het water!"

    Mariëlla de Waal

    Financieel Manager

Het proces

Succesvolle sollicitatie

Jouw sollicitatie is binnen! Fantastisch! We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking.

Persoonlijk gesprek

Als uit ons eerste contact blijkt dat jij en Van der Ven Auto's misschien wel de perfecte match zijn, plannen we een persoonlijke kennismaking in. Dit is een gesprek met de teamleider en de HR-adviseur.

Beoordeling

Na het gesprek ontvang je zo snel mogelijk een terugkoppeling. Wel zo prettig! Is het gesprek goed verlopen? Dan doen we je een voorstel om bij Van der Ven Auto's te komen werken. 

Welkom in het team

Contract wordt op locatie getekend en handen worden geschud: welkom in ons team! Bij Van der Ven Auto's zijn we enorm blij met iedere nieuwe collega en we wachten je dan ook met open armen op. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

We groeien, en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur ons je CV en we nemen contact met je op als we een vacature hebben die bij jou past.